HELIONIC HO JKT

DZ1427

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qëndroni aktiv dhe të ngrohtë në vende malore ose në qytet me këtë jakne e cila është dizajnuar për mbrotje ndaj erës dhe motit të ftohët.