HELIONIC 3S JKT

DZ1443

OUTDOOR

140.00 98.00

SKU: DZ1443

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 100%

Qyteti nuk ndalet kurrë dhe as ti. Kjo xhaketë është krijuar për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm ndërsa ecni në mjedisina urban. Ajo ka një material poliesteri që zvogëlon shiun e lehtë dhe borën. Është me mbushje që rrisin rezistencën ndaj erës dhe ujit për t’ju mbajtur të ngrohtë, dhe të qetë në një ditë të ftohtë.