HEAT READY NSLV

H18396

TRAINING

11.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 71% / Material elastik 29%

Kur qëllimi është i madh, gjërat e vogla ndihmojnë. Pavarësisht nëse jeni duke vrapuar në parkun tuaj në mëngjes ose duke kaluar një grup të fundit të shkallëve, pëlhura e butë dhe elastike ka AEROREADY për të thithur lagështinë dhe për t’ju mbajtur të thatë.