HARDEN VOLUME 8

IE2695

BASKETBALL

Original price was: €160.00.Current price is: €112.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme e tekstilit
BOOST i mesëm
JETBOOST me gjatësi të plotë
Pjesa e jashtme gome

Ndryshimi i lojës nuk mjafton për një superyll si James Harden, ai duhet ta revolucionarizojë atë. Atletet më të fundit të firmës nga adidas Basketball dhe James Harden vazhdojnë të festojnë një nga shënuesit elitë të basketbollit dhe personalitetet e elitës. Duke tundur një JETBOOST me gjatësi të plotë, këto atlete basketbolli me performancë ofrojnë mbështetjen që ju nevojitet për të dominuar çdo herë që shkelni në dysheme.