HARDEN STEPBACK 3 J

GW6575

BASKETBALL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Këpucë EKSKLUZIVE NGA JAMES HARDEN DHE ADIDAS BASKETBALL

Nuk ka asnjë lëvizje më vdekjeprurëse në basketbollin modern sesa një hap prapa, dhe asnjë lojtar nuk e ka zotëruar atë si James Harden. Këto këpucë adidas të të rinjve i bëjnë homazh krijimtarisë së tij në fushë. Mbështetja e mesme e mbytjes së responsive Bounce ofron rehati me çdo hap, në mënyrë që të mund ta pushtoni rrathin me forcë. Për më tepër, ato kanë një mbyllje me lidhëse me vrima të vendosura në mënyrë strategjike dhe një stabilizues të formuar të thembra për një ndjesi të pashembullt të kyçjes.