HAPPY EARTH TEE

HI2962

ORIGINALS

25.00

Përmbajtja e produktit:

Miliona atletë, ndërrues lojërash dhe ëndërrimtarë. Një planet. Festoni Tokën me këtë bluzë komode të adidas. Pambuku organik ndihet i butë ndaj lëkurës tuaj, ndërsa shëtisni në rrezet e diellit ose shijoni disa pushime në shtëpi. Kjo fanellë është bërë me materiale natyrore dhe të rinovueshme si pjesë e udhëtimit tonë për të hartuar burime të fundme dhe për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.