HAND DRAWN T2

DH4813

ORIGINALS

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Në vitet ’90 logoja filloi të sundoj rrugët duke u bërë një stil në vete. Kjo bluzë kap frymën e asaj epoke me logo në mes. Mund të vishet dhe kombinohet lehtë me stilin sportiv.