H.RDY WARRI JKT

GT8261

TRAINING

Original price was: €80.00.Current price is: €40.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 90% / Material Elastik 10%

Harrojeni atë që bën pjesa tjetër e njerëzve. Mbylle zingjirin e kësaj xhakete të adidas dhe bëj që bota të largohet. HEAT.RDY ju mban të freskët kur stërvitjet bëhen intensive.