GRAPHIC TEE

HL6607

ORIGINALS

27.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Adidas ka ndezur gjurmët e veshjeve sportive në mbarë botën që nga viti 1972. Kjo maicë  përkujton dekadat e historisë  që i referohet trashëgimisë së saj. Vendoseni atë dhe përqafoni ndjenjën e butë të pambukut që keni dashuruar.