GRAPHIC HOODIE

HM1637

ORIGINALS

Original price was: €80.00.Current price is: €56.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  / Poliester i ricikluar: 30%

Kur relaksimi është në orar, merrni  këtë duks për femra. E bërë nga leshi i rehatshëm me përzierje pambuku, ka një përshtatje të lehtë që ju çon nga shtëpia në park dhe kthehet përsëri. Një logo adidas në gjoks shton një stil sportiv.