GRAND COURT 2.0 K

GW6506

TENNIS

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Një kombinim modern në stilin e viteve ’70. Këto atlete të frymëzuara kanë një të sipërme të butë lëkure si dhe kontrast 3-vija. Një sockliner i lehtë siguron rehati tek keto atlete.