GRAND COURT 2.0 CF I

IG4848

TENNIS

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Një kombinim modern në stilin e viteve ’70. Këto atlete të frymëzuara kanë një të sipërme të butë lëkure si dhe kontrast 3-vija. Një sockliner i lehtë siguron rehati tek keto atlete.