GLIDE TEE

IC5750

ORIGINALS

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Mbani gjallërinë e mirë në këtë bluzë të qetë të Adidas. Fanella e butë prej pambuku dhe një përshtatje e lirshme ju mbajnë rehat gjatë gjithë ditës dhe e bëjnë shtresimin më të lehtë. Grafikat argëtuese dhe të mrekullueshme të adidas sjellin frymën e sportit me ju kudo që të shkoni.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.