GLAM SWIMSUIT

IU1193

SWIM

75.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 79% / Elastan: 21%

Duke i shtyrë kufijtë e siluetës me një prerje asimetrike me një shpatull, këto rroba banje adidas ka të bëjë me magjepsjen moderne. Pëlhura me pamje metalike shton një shkëlqim të shkëlqyeshëm. Pavarësisht nëse po pozoni buzë pishinës ose po kërceni buzë detit, këto rroba banje zbulon një pamje të frymës suaj të modës.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.