GAZELLE INDOOR

H06261

ORIGINALS

Original price was: €120.00.Current price is: €84.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme prej lëkure
Pjesa e jashtme gome

Kur atletet adidas Gazelle debutuan në vitin 1968, ato synoheshin të përdoreshin për sporte të brendshme. Si të gjithë stilet e shkëlqyera, ata kanë bërë një rrugë të gjatë gjatë viteve – dhe tani ata janë të njohur për një pamje të rastësishme, të qetë që funksionon po aq mirë në jetën e përditshme. Ky përditësim merr formë me pjesën e sipërme prej lëkure luksoze dhe veshjen prej lëkure të butë, e cila kalon në shenjën e nënshkrimit të Gazelle.