GAZELLE BOOT W

ID6984

ORIGINALS

Original price was: €130.00.Current price is: €91.00.

Përmbajtja e produktit:

Dikur e destinuar për përpjekjet atletike, Gazela është kthyer në një ikonë të stilit sportiv.
Silueta me vijë të pastër kombinohet në mënyrë të përkryer me nuancat femërore dhe komode të vjeshtës.
Qoftë duke shëtitur nëpër peizazhet e vjeshtës apo duke vrapuar nëpër qytet, Gazelle ofron mbështetje dhe energji për lëvizjet tuaja të përditshme.
Një përzierje kamoshi dhe tekstili shton ngrohtësinë sezonale ndërsa një thembra e jashtme prej gome ju mban të tokëzuar.
Nga debutimi i saj në vitet ’60 deri në vendin e saj në dollapin tuaj sot, Gazelle vazhdon trashëgiminë e saj si një klasik i përjetshëm.