GAZELLE BOLD W

HQ6912

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Nuk do të ishte një listë e atleteve më ikonike të adidas pa Gazelën. E veshur për herë të parë në fusha të mbyllura në vitet ’70, atlete prej kamoshi po fiton fansa të rinj edhe sot e kësaj dite. Tani stili që ju dëshironi është ngritur në lartësi të reja. Është vendosur tre shtresa lart, për një perspektivë të re në stilin klasik. Detajet qëndrojnë sportive me kamoshi të butë dhe me 3 vija të dhëmbëzuara. Një “Gazelë” është vula e fundit e trashëgimisë sonë.