GAZELLE

IG6200

ORIGINALS

Original price was: €110.00.Current price is: €77.00.

Përmbajtja e produktit:

E sipërme kamoshi
Veshje tekstili

Rrëshqiteni në një pjesë të së shkuarës me atletet adidas Gazelle. Këto atlete ikonike të profilit të ulët lindën dekada më parë për stërvitje në ambiente të mbyllura, por shpejt pushtuan rrugët dhe sportet në mbarë botën. Pjesa e sipërme e kamoshi premium dhe dizajni i përjetshëm i kapërcejnë modat kalimtare. Përqafoni stilin dhe ndjeni komoditetin e shollës së jashtme prej gome dhe veshjes së tekstilit gjatë aventurave të qytetit gjatë ditës ose bredhjeve të rastësishme të fundjavës. Një origjinal i vërtetë që ndihmoi në formimin e kulturës së atleteve, Gazela bën një deklaratë të guximshme në çdo epokë.