GAMECOURT 2 M

HQ8809

TENNIS

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Shollë e jashtme Adiwear
Pjesa e sipërme përmban një minimum prej 50% përmbajtje të ricikluar

Qëndroni të sigurt në çdo lojë, set dhe ndeshje. Pjesa e sipërme me rrjetë e lehtë dhe thembra e mbushur i bëjnë këto atlete adidas Gamecourt 2.0 partnerin tuaj të përsosur të tenisit. Shulla e mesme e plotë EVA ju mban rehat .Pjesa e  jashtme Adiwear siguron tërheqje që ndryshon lojën në fusha të vështira pa sakrifikuar qëndrueshmërinë.