GALAXY STAR M

IF5398

RUNNING

49.00

Përmbajtja e produktit:

Përballuni me sfida të reja me këto këpucë vrapimi adidas. Ato janë bërë me një shollë të mesme Cloudfoam me gjatësi të plotë për rehati dhe mburrje më të madhe që do t’ju lejojë të arrini distanca më të mëdha. Pjesa e sipërme e rrjetës ofron frymëmarrje dhe ajrosje, në mënyrë që të mund të rritni ritmin tuaj me besim.

Pjesa e jashtme përmban të paktën 50% materiale të ricikluara. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për t’i dhënë fund mbetjeve plastike.