GALAXY 6 M

HP2423

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Lidhe dhe shko. Këto atlete vrapimi adidas do t’ju mbajnë rehat, sado vonë të jetë dita juaj. Një atlete e shkëlqyer e përditshme, ato kanë një rrjetë të lehtë dhe të ajrosur në pjesën e sipërme për t’i mbajtur këmbët tuaja të freskëta dhe një thembër të mesit Cloudfoam për elasticitet. Shulla e jashtme e gomës është projektuar për të qëndruar e fortë në të gjitha sipërfaqet, nga bari i lagësht deri te argjila e ngadaltë. Ndryshoni planet tuaja pa ndryshuar atletet.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.