G SUM T

HR5835

NOT SPORTS SPECIFIC

22.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Dielli është jashtë, dritaret janë ulur dhe era po fryn. Kapni atmosferën me këtë bluzë të përditshme adidas për të rinjtë. Frymëzuar nga disponimi i lehtë i verës, një grafik është zbukuruar me modele të stinës. Hidhni disa nuanca, vizitoni shëtitoren ose thjesht gjeni një divan të mirë për t’u zhytur. Dita është e juaja, dhe fillon me këtë fanellë jashtëzakonisht të rehatshme.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.