G HOODEDCROP TS

GT6907

TRAINING

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 62% / Poliester i recikluar 38%

Ky kostum për fëmijë është ndërtuar për të mbajtur komodë fëmijët aktivë në shesh lojërash. Ato përmbajnë një duks dhe trenerka që përshtaten, të dyja të prera për rehati në materialin e butë.