G HOOD FL TS

H62974

NOT SPORTS SPECIFIC

46.00

Përmbajtja e produktit:

Ky kostum sportiv adidas i juniorëve duket po aq i shkëlqyeshëm sa edhe performon. Është bërë nga leshi dhe pambuk i butë, kështu që do të ndiheni komod ndërsa dilni për një vrap ose një takim me miqtë. Duksi me kapuç me dhe getat e plota krijojnë një siluetë që është tërësisht në trend.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.