G FI LOGO TS

IP2425

NOT SPORTS SPECIFIC

70.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Tracksuit adidas FI Logo TS girls Jr IM0165 është shkrirja e përsosur e stilit sportiv dhe rehatisë së jashtëzakonshme. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tuta do të ngrejë në lartësi të reja veshjet aktive të të voglit tuaj.

Me një dizajn modern dhe në modë, kjo tuta shfaq logon ikonë të adidas, e shfaqur me krenari në gjoks dhe këmbë, duke shtuar një prekje elegance atletike. Pëlhura e butë dhe me frymëmarrje siguron rehati maksimale, duke e bërë atë ideale për çdo aktivitet fizik ose veshje të rastësishme.