G FI DRESS

GM7050

TRAINING

21.00

Përmbajtja e produktit: 

Poliester 88% / Material elastik 12%

Energjia e freskët që sjell ky fustan dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv veror, kështu duke iu dhënë fëmijëve tuaj rehati dhe stil njëkohësisht.