G ES BL LEGGINS

HM4529

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €28.00.Current price is: €17.00.

Përmbajtja e produktit:

Ndihuni si në shtëpinë tuaj me këto geta adidas për të rinj. Të bëra me pambuk, ato ndihen të buta dhe mbështetëse, dhe mungesa e një shtresë anësore u jep atyre një pamje të hijshme. Ushtroni ose rrini në rehati dhe stil adidas.