G DSNY LEG

GN4929

NOT SPORTS SPECIFIC

13.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 92% / Material elastik 8%

Një pjesë e fëmijërisë suaj, dhe tani një pjesë e tyre, gjithashtu. Lëreni të voglin tuaj të shkëlqejë në shesh lojërash në këto triko adidas të bëra në bashkëpunim me Disney. Një përshtatje e ngushtë dhe një strukturë e butë pambuku i mbajnë fëmijët të qetë dhe komod ndërsa hidhen në argëtim.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.