G BLUV2 BKRTIG

IB8910

NOT SPORTS SPECIFIC

20.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 53% / Poliester i ricikluar:  47%

Kombinoje këtë fustan sportiv adidas të juniorëve me atlete ose sandale, dhe je gati. E përkryer për ditët e kaluara jashtë, është bërë me një përzierje pambuku që ndihet i butë dhe i ajrosur ndaj lëkurës tuaj. Një çerek zinxhir me një jakë polo siguron veshje të gjithanshme nëse jeni duke bërë një shëtitje nëpër lagje ose duke eksploruar qytetin.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.