G 3S TS

IC0112

NOT SPORTS SPECIFIC

55.00

Përmbajtja e produktit:

Opsionet janë të lehta me këtë trenerka komplete sportive adidas, jo vetëm sepse duksi dhe pantallonat mund të vishen së bashku ose veçmas, por edhe sepse ndërtimi minimalist ju lejon të kaloni rehatin gjatë ditës. Në të dyja pjesët bien në sy 3 vijat e firmosura, të plotësuara nga një distinktiv delikat adidas.