G 3S PES TS

H57226

TRAINING

44.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

A ju pëlqen një pamje klasike, sportive? Atëherë kjo veshje sportive është e përshtatshme për ju. Me prerjen e rregullt, ajo është e veçante dhe nxjerr vibe të pastër adidas me 3-Vija përgjatë mëngëve dhe këmbëve. Duksi ka një zinxhir me gjatësi të plotë. Kjo e bën atë një shoqërues praktik në jetën e përditshme.