FSTIVBS BIKINI

GM4983

SWIM

Original price was: €50.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Najlon ekologjik i ricikluar 78% / Material elastik 22%

Merre shoqërinë tënde dhe drejtohu për në plazh. Ky set adidas bikini ka një shtypje të frymëzuar nga stina e verës. Pëlhura e butë dhe rripat e rregullueshëm ju mbajnë rehat nëse jeni duke notuar apo duke marr rreze dielli.

Kjo veshje është bërë prej pëlhure rezistente ndaj klorit që përmban fije të rigjeneruar ECONYL®.