FRONT COURT

ID8590

BASKETBALL

75.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme sintetike
Veshje tekstili
Midsfoam Cloudfoam
Pjesa e jashtme gome

Këto atlete për meshkuj përbëjnë një bashkim të përkryer midis stilit të shkëlqyer dhe performancës së jashtëzakonshme në fushë. Dizajnuar me kujdes dhe përdorur me teknologji të fundit, Front Court sjell një ndjesi të lehtë dhe mbështetëse në çdo hap. Përditëso stilin tënd dhe dal nga fusha me vetëbesim dhe elegancë!