FRONT BACK TEE

FM3348

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Ngjyrat shtojnë energji në logon e kësaj bluze e cila është bërë nga një përzierje e lehtë pambuku dhe e prerë për një lëvizje të rehatshme.