FRMT SCULPT TGT

GQ3855

TRAINING

24.00

Përmbajtja e produktit:  

Najllon i ricikluar 84% / Material elastik 16%

Ndonjëherë vetëbesimi vjen në një formë të habitshme. Këto hellanke adidas kanë një formë unike të skalitur për t’ju mbajtur të qetë dhe të sigurt në zonën që mbështesin muskujt tuaj ndërsa bëni ushtrimet e mëngjesit. Një model i adaptueshëm ndjek lëvizjen tuaj natyrore për një përshtatje më të mirë dhe komoditet më të madh në lëvizje. Një ngritje e lartë dhe gjatësia e këtyre hellankeve ju ndihmojnë të përqendroheni, edhe para se të filloni ushtrimet.

Ky produkt është bërë me Primegreen, një seri materialesh të ricikluara me performancë të lartë.