FORUM LUXE LOW

GW4356

ORIGINALS

104.00

Përmbajtja e produktit:
Përzieni rrëqethjen e viteve ’80 me luksin modern. Këto këpucë adidas sjellin stilin ikonik të Forumit me detaje të sofistikuara si pjesa e sipërme prej lëkure premium, tegela dhe tuba blu. Ngjyrat minimaliste i bëjnë ato të gjithanshme për stilin tuaj.