FORUM LOW EL I

GZ1674

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Ky version për foshnjat i atleteve klasike adidas Forum përmban detaje të bukura që e bëjnë pamjen argëtuese. Dantella elastike dhe një rrip me grep dhe lak i bëjnë ato të lehta për t’u rrëshqitur dhe hequr. E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar. Ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.