FORUM BONEGA W

IG9649

ORIGINALS

96.00

Përmbajtja e produktit:

Bëni një deklaratë dhe përqafoni shpirtin tuaj aventuresk në këto atlete adidas Forum Bonega. Pjesa e sipërme prej lëkure premium përmban kontrast me 3 vija dhe metalike-ari për një shkëlqim të papritur. Shkumë memorie është bërë për rehati gjatë gjithë ditës. Pra, shkoni përpara, dilni me stil.