FORUM BOLD STRIPES W

ID6843

ORIGINALS

Original price was: €120.00.Current price is: €84.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme prej lëkure
Veshje tekstili
Pjesa e jashtme me platformë gome

Shfaqni personalitetin tuaj të vërtetë në këto atlete me vija të guximshme të Forumit adidas. Një rindërtim i Forumit të vitit 1984, këta trajnerë janë të vërtetë për të gjitha detajet, modelin dhe materialet origjinale. Elementet me përmasa të mëdha Trefoil theksojnë një stil lozonjare, ndërsa përmasat e ekzagjeruara në tabanin e jashtëm të platformës prej gome ju ndihmojnë të qëndroni lart mbi turmën.