FORUM 360 I

GX3369

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto foruma adidas për fëmijë janë klasikë që nuk dalin kurrë nga moda. Sholla e jashtme fleksibël me brazda fleksibël siguron kapje dhe fleksibilitet ndërsa luajnë dhe eksplorojnë fëmijët.