FORTARUN SPIDER-MAN AC K

D96878

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Të vegjlit mund të mësojnë të ndërmarrin hapat e tyre të parë në keto atlete, të bëra vetëm për vajzat. Ato përmbajnë një rrjetë fleksibël të sipërme dhe një pjesë të jashtme të lehtë për të mbajtur këmbët me te qeta. Vijnë me figurat më të dashura të fëmijëve- spiderman.