FORTARUN ATR LO EL K

GZ1813

RUNNING

46.00

Përmbajtja e produktit:

Nga ditët e mëdha deri te loja e përditshme, fëmijët kanë nevojë për atlete të qëndrueshme. Këto atlete vrapimi adidas për fëmijë janë bërë me një thembër të fortë dhe të shtrënguar për të trajtuar terrenin e ashpër dhe me baltë. Pjesa e sipërme me shtresa ripstop është projektuar për t’u përshtatur me formën e këmbës, dhe një shollë e mesme Cloudfoam mbron çdo hap. Lidhjet elastike shtrihen në mënyrë që fëmijët të mund t’i tërheqin atletet mbi veten e tyre, më pas lidhin rripat e sipërm me lidhëse për një përshtatje tepër të rehatshme.