FLUIDUP

H02009

RUNNING

49.00

Përmbajtja e produktit:

Atlete të gjithanshme për stërvitjen tuaj të përditshme.
Nga vrapimi në pistë deri tek stërvitja në palestër, qëndroni gati për çdo gjë në komoditetin e gjithanshëm të këtyre atleteve adidas. Mbështetja e lehtë Bounce mban një sustë në hapin tuaj duke thithur ndikimin me çdo hap. Shota e jashtme e qëndrueshme ofron një lëvizje të qetë dhe një bazë të besueshme në çdo sipërfaqe.