FLORAL LOOSE T

IT5399

ORIGINALS

45.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Qëndisja me lule i jep një pamje moderne 3 vijave që zbukurojnë këtë bluzë adidas. Delikate dhe në të njëjtën kohë goditëse, prerja e saj e lirshme ngjall një ajër të rastësishëm. Është perfekt për ato ditë kur jeni duke kërkuar për një stil klasik me detaje të papritura.

Duke zgjedhur materiale të ricikluara, ne mund t’u japim jetë të re materialeve që tashmë janë përdorur. Përdorimi i materialeve të rinovueshme na ndihmon të reduktojmë varësinë tonë nga burimet e fundme. Produktet tona të bëra me një përzierje materialesh të riciklueshme dhe të rinovueshme përfshijnë të paktën 70% të këtyre materialeve.