FLORAL FIREB TT

IT5376

ORIGINALS

90.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar:  97% / Elastan: 3%

Kombinimi perfekt i stileve sportive dhe elegante, kjo xhaketë sportive rishpik një veshje klasike Adidas me prekje premium. Sateni i butë dhe qëndisjet e ndërlikuara me lule e çojnë këtë siluetë ikonike në nivelin tjetër, duke bashkuar frymëzimin sportiv me detajet e modës. Silueta e lirshme krijon një perde të lëngshme, duke e bërë atë shumë të gjithanshme. Me Trefoilin e veçantë të qëndisur në gjoks, kjo xhaketë ngjall në mënyrë delikate trashëgiminë e adidas-it, ndërsa krijon një stil të vetëm.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke përdorur materiale të ricikluara, ne reduktojmë mbetjet, varësinë tonë nga burimet e kufizuara dhe gjurmën e krijuar nga produktet që prodhojmë.