FLOATRIDE RUN 2.0

DV6771

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Teknologjia me shkumë Floatride mbështjell këmbët tuaja teksa qëndroni shumë të qetë në ecje. Pjesët e këtyre atleteve me performancë të lartë janë krijuar për të ulur acarimin, dhe çdo gjë tjetër që mund t’ju peshojë ndërsa jeni duke vrapuar.