FLEECE SST TT

HI2995

ORIGINALS

Original price was: €80.00.Current price is: €56.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Një xhaketë RETRO TRACK ME RRENJË NË SPORT POR E BËRË PËR VESHJE TË PËRDITSHME.

Classic është njësoj si klasikja në këtë xhaket nga adidas. Me mëngë të gjata sportive dhe detaje të frymëzuara nga vintage, është mjaft e zakonshme për t’u veshur gjatë ditës ose thjesht në palestër. Një zinxhir i plotë dhe jakë bombarduese me shirita i japin asaj pamjen e përjetshme që kombinohet mirë me çdo gjë. Xhepat e përparmë me zinxhir ruajnë pak gjëra të domosdoshme ose janë thjesht një vend për t’i mbajtur duart tuaja të ngrohta kur jeni në lëvizje.