FLAMESTRK WV TP

DU8129

ORIGINALS

40.00

Përmbajtja e produktit:

Thurje najloni 100%

Trashëgimia arkivore e futbollit, e rigjeneruar në kohën moderne. Kto trenerka tregojnë një model të thurrjes Flamestrike të marrë nga vitet ’90 dhe 2000.të bëra nga një pëlhurë e lehtë dhe e thjeshtë në mënyrë që stili juaj i futbollit të mbetet i pandalshëm në ditët me shi.