FLAMESTRK TT

DW3860

ORIGINALS

17.00

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i recikluar 100%

Trashëgimia arkivore e futbollit, e rigjeneruar në kohën moderne. Kto trenerka tregojnë një model të thurrjes Flamestrike të marrë nga vitet ’90 dhe 2000.të bëra nga një pëlhurë e lehtë dhe e thjeshtë në mënyrë që stili juaj i futbollit të mbetet i pandalshëm në ditët me shi.