FLAMESTRK TP

DU8120

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester  70% / Pambuk 30%

Trashëgimia arkivore e futbollit, e rigjeneruar në kohën moderne. Kto trenerka tregojnë një model të thurrjes Flamestrike të marrë nga vitet ’90 dhe 2000.të bëra nga një pëlhurë e lehtë dhe e thjeshtë në mënyrë që stili juaj i futbollit të mbetet i pandalshëm në ditët me shi.